tiskaraTiskara Grafpex već je dugi niz godina jedna od vodećih u proizvodnji etiketa , lake ambalaže i promo materijala.

Jedinstvena usluga izrade svih vrsta etiketa i kombinacija nekoliko tehnika tiska omogućuju nam da našim klijentima pružimo vrhunsku uslugu i mogućnost izrade etiketa u roli ili u arku.

Naše dugogodišnje iskustvo garancija je naše kvalitete koju su prepoznali ne samo domaći klijenti , već i veliki broj stranih kupaca i korisnika naših usluga.

Tehnološki smo opremljeni najmodernijim strojevima , naša najveća vrijednost je kadar koji je posebno školovan i obučavan za rad s novim tehnologijama u tisku.

Možemo ponuditi kompletnu uslugu od ideje, pripreme, izrade gotovog proizvoda do tehničke podrške na linijama za etiketiranje , sve to kako bi klijent imao što manje briga oko ambalaže i mogao svoje vrijeme posvetiti vlastitom proizvodu.

Dobro educirano osoblje, vrhunska tehnologija s maksimalnom ekološkom sviješću te izbor najkvalitetnijih repromaterijala za tisak garancija su vašeg zadovoljstva.